De Me.-scan

Wat zijn jouw natuurlijke talenten?!

 

De Me.-scan is een talentmeting die je een diepgaand inzicht geeft in jouw natuurlijke talenten en competenties, verborgen potentieel en je energiebalans.

De uitslag van je Me.-scan kan veel herkenning oproepen en zeker ook voor verrassingen zorgen. 

Meten is weten…

Wat doet de Me.-scan?

De Me.-scan geeft je een overzichtelijk beeld van welke natuurlijke talenten jij hebt en nog kunt ontwikkelen. Ook geeft de scan inzicht in jouw kwetsbare krachten en (belemmerende) gedragspatronen.

De scan bestaat uit 2 delen: 

In het eerste deel kies je uit een aantal beelden welke je het meest en minst aanspreken. In het tweede deel kies je uit een lijst van 24 competenties de 10 competenties waarvan jij vindt dat deze het beste bij jou passen.

Na het maken van de scan ontvang je meteen een korte rapportage en maken we een afspraak voor een coachingsgesprek.

Je weet na het coachingsgesprek hoe je jouw volle potentieel kunt gaan benutten. Ook leer je welke competenties je beter kunt loslaten omdat deze je teveel energie kosten en onder druk tot een valkuil kunnen vervormen. Verder krijg je meer inzicht in wat voor werk er bij jou past. 

Ten slotte ontvang je een uitgebreide rapportage met advies op maat over hoe jij het beste jouw (potentiële) talenten zo optimaal kunt gaan inzetten!

Wat is de achtergrond van de scan?

De Me.-scan is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Jung. Meer dan 90% van wat we doen wordt gedreven vanuit een onbewust niveau. Hier vinden we vaak de antwoorden op onze echte ontwikkel uitdagingen.

Vanwege het vermogen om onbewuste drijfveren te meten en deze af te zetten tegen bewust ontwikkelde competenties onderscheidt de Me.-scan zich van andere metingen. De enige manier om het onbewuste te bereiken of te meten, is door middel van beeld. Daarom is de vraagstelling in de scan verdeeld in zowel een visueel als een cognitief gedeelte. Door de getoonde afbeeldingen in een specifieke volgorde te kiezen, geef je  jouw authentieke voorkeuren en schaduwgebieden weer.

Door meer te handelen op basis van jouw natuurlijke talenten, zul je merken dat dingen moeiteloos gaan en steeds meer energie opleveren, zowel in je werk als privé. In het coachgesprek dat volgt op de Me.-scan word je duidelijk waarom je gedrag hebt aangeleerd dat niet echt bij je past. Je daarvan bewust zijn geeft ruimte om andere keuzes te maken. Je hebt hiermee een krachtig startpunt voor ontwikkeling. 

 Wat zijn de kosten?

  • Me.-scan en korte rapportage
  • Coachingsgesprek 1,5 uur
  • Uitgebreide rapportage met advies op maat

    €395,- *

Wanneer de Me.-scan onderdeel uitmaakt van een loopbaantraject zal 20% korting worden berekend. 

Wil je aan de slag met jouw uitslag en meer handvatten om jouw essentiële competenties verder te ontwikkelen en jouw talenten te activeren? Nog meer zicht op mogelijke valkuilen en het in balans brengen en houden van jouw energie? 

Dan is bijgaande optie wellicht iets voor jou!

  • Me.-scan inclusief korte rapportage
  • Drie coachingsgesprekken 1,5 uur
  • Uitgebreide rapportage met advies op maat
  • Persoonlijk Ontwikkel Plan

       €695,- *

*Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief. Vraag er gerust naar!

“Ontdek hoe je  zo goed mogelijk tot je recht komt.”

Contact

Telefoon

06-16484016

E-mail

info@krachtigsensitief.com

Adres

Jan Stuytstraat 66
2014 XL Haarlem