Het best lastig om niet te verdwalen tussen al die prikkels die de hele dag op je afkomen. Dit geldt voor een ieder maar zeker als je hoogsensitief bent. Hoe kun je er nu voor gaan zorgen dat jouw sensitieve talenten zo optimaal mogelijk ingezet gaan worden?

Tijdens de coachsessies draait alles om deze vraagstukken. Het is jouw traject, waarbij je op zoek gaat naar een antwoord op de geformuleerde (loopbaan)vraag. Met behulp van verschillende opdrachten en gesprekken, creëer je steeds meer zicht op welk pad je wil bewandelen. Wat zijn jouw eigen talenten en uitdagingen en hoe kun je hier het beste mee omgaan?

Er is geen standaard manier om dit te ontdekken. Ieder traject is anders, want ieder mens is anders. Doel is om te ontdekken hoe je zowel privé als op je werk zo goed mogelijk tot je recht komt. Je hebt en houdt zoveel mogelijk zelf de regie. Wil je wandelen, fietsen of gewoon zitten aan de keukentafel: we doen wat voor jou het meest prettig voelt!

Over het algemeen zullen we binnen een traject 6 tot 8 keer afspreken. Tussen onze afspraken zullen bij voorkeur maximaal 2 weken zitten. Dit geeft je de ruimte om verschillende opdrachten uit te werken. Tijdens de gesprekken komen er ook verschillende werkvormen aan de orde. Zo kom je steeds een stapje verder richting het antwoord op jouw vraagstelling.

“Ontdek hoe je jouw natuurlijke talenten kunt inzetten”

Contact

Telefoon

06-16484016

E-mail

info@krachtigsensitief.com

Adres

Jan Stuytstraat 66
2014 XL Haarlem